Această serie de module tratează practica participativă, un cadru pe care profesioniștii îl pot aplica pentru a veni în sprijinul copiilor și tinerilor afectați de violența sexuală, pentru ca aceștia să-și exercite drepturile și să găsească puterea de a-și schimba în bine atât viața, cât și mediul din jurul lor. Demersul nostru invită practicienii să se concentreze asupra punctelor tari ale tinerilor, să-i respecte ca actori sociali competenți, să le lase lor decizia în ceea ce privește modul în care se vor angaja în serviciile primite. Practica participativă are aplicabilitate atât în interacțiunile față în față, cât și în lucrul cu grupurile, în organizații și în activismul la nivel local, național sau internațional.

Modulele includ narațiuni, interviuri filmate cu practicieni care au aplicat acest cadru în situații reale de viață, scenarii interactive în care fiecare dintre dvs. poate aplica principiile, sondaje, întrebări recapitulative și un Caiet de practică ce poate fi printat, cu teme de reflecție și exerciții.

The course has been certified by the CPD Certification Service as conforming to continuing professional development principles and standards. Increase your skills, confidence and capability by completing the course and earn 2.5 CPD hours/points to prove your professional development. Find out more about the certification here.